Vad gör våra produkter unika?
Alkoholfritt för en bredare målgrupp
Statistiskt sett minskar konsumtionen av alkoholhaltiga viner. Le Petit Béret har sedan början jobbat med en vision om att skapa viner som alla kan avnjuta och genom att ligga i framkant har vi utvecklat en unik teknik som möjliggör just detta.
Våra viner är 100% alkoholfria under hela produktionsprocessen, från det att druvorna skördas tills det att vinet tappas. Detta är en betydande faktor och gör att vi kan garantera konsumenter att produkten är just helt alkoholfri.
Ett kvalitativt vin med låg sockerhalt
För oss är den växande hälsofrågan viktig att belysa som producenter inom dagens agrikultur. En ökning i efterfrågan av alkoholfria produkter är inte oförklarlig, då det globala samhället utvecklas och konsumenter blir allt mer hälsomedvetna. Sockerkonsumtionen är ett av de större problemen och något vi har jobbat aktivt med.
Tack vare omfattande forskning inom området har vi kunnat utveckla en teknik som gör det möjligt att producera våra viner med en mycket låg socker- och kalorihalt. Ett glas vitt eller rosé innehåller 17 kalorier, något som gör drycken passande för de som vill eller behöver begränsa sitt sockerintag.
Målet var inte lätt att nå, men vi lyckades..
Le Petit Béret's produkter är resultatet av 4 års hängivet arbete tillsammans med branschens mest kunniga och framgångsrika pionjärer. Idag erbjuder vi ett nyanserat sortiment av alkoholfria viner - helt fria från jäsning, konserveringsmedel, sulfiter och som aldrig har behövt dealkoholiseras.
År 2013 anslöt Dominique Laporte till projektet, en av världens ledande vinexperter och frankrikes bästa sommelierer. Med vidsträckta arbetserfarenheter som representant på exklusiva hotell såsom Hotel Maurice i Paris, The Connaught och Great Eastern Hotel i London tillsammans med Gordon Ramsey, axlade Laporte Le Petit Béret med självsäkerhet. Med likasinnade värden och en gemensam innovativ strävan byggdes det företag som utan tvekan utgör en av de största aktörerna på dagens alkoholfria marknad.